Wat kan je doen tegen Agorafobie?

 

Véél! Dat is het goede nieuws. Ik heb vroeger veel therapie gevolgd tegen agorafobie en ben daar weinig mee geholpen geweest.

Pas op, ik ben er zeker van dat er steengoede psychologen bestaan die je meteen kunnen helpen met een goede therapie tegen agorafobie, ik heb er gewoon geen gevonden toen ik zocht.

Mijn psycholoog wou me steeds medicatie voorschrijven en énkel praten over mijn verleden, mijn jeugd... oplossingen en technieken kreeg ik niet.

De oplossing voor mijn agorafobie en andere angstklachten heb ik zelf pas in de States gevonden, in 2004, vooral door met mensen te gaan praten die het eerst ook hadden en dan niet meer.

Zij hadden er ervaring mee en voor de eerste keer voelde ik me echt begrepen... Er waren nog mensen met agorafobie én ze waren er van af geraakt!

Nu de oplossing was geen wonder en zelfs niet gemakkelijk; niet voor hen, niet voor mij en ook niet voor de vele mensen die ik ondertussen kon helpen.

Maar je kan er wél iets aan doen.

Agorafobie krijg je wanneer je angstig begint te denken en je jezelf letterlijk angst begint aan te jagen. Andere mensen zeggen waarschijnlijk "zit daar gewoon niet zo mee in" of "dat zit tussen je oren".

Ergens hebben ze gelijk, maar daarmee weet je nog niet HOE je dat kan doen.

En die HOE daarin heb ik me de laatste jaren kunnen specialiseren. Ik ben geen arts of psycholoog, maar omdat ik het zelf had, ervan af raakte en ondertussen duizenden mensen heb kunnen helpen kon ik een mooie set van technieken opstellen.

Ik schrijf er o.a. in m'n wekelijkse nieuwsbrief over. Als je die zou willen ontvangen dan kan je je daavoor hieronder opgeven. Hij kost niets.


Je Privacy wordt 100% gerespecteerd

Je ontvangt elke week de nieuwsbrief met tips om je agorafobie aan te pakken zodat je je angst kan wegwerken. Je E-mail adres wordt nooit met anderen gedeeld en wordt op een beveiligde server bijgehouden bij Aweber.com. De nieuwsbrief is volledig gratis en je kan hem steeds stopzetten door op een linkje te klikken dat je in elke mail zal vinden. Indien je hierover vragen hebt dan kan je me hier contacteren. Ik wens je veel succes!

 

 

 

 

Copyright Agorafobie.com - Kouterstraat 32 - 3090 Overijse - België - Algemene Voorwaarden